Home D'Elidas Orginal Press

Köp i Butik

Recept
Kontakt Andra Produkter  Blogg  Köp Online Resmål Panamá


D'Elidas Röd, D'Elidas Orginal Gul,
och D'Elidas Grön Chilisås

Gå med i D'Elidas
Facebookgrupp:

facebook.gif (1184 bytes)
 


D'Elidas Röda Panamanska Chilisås
passar bäst till kött. Den baseras liksom det gula originalet på Habanero Pepper, men bara röda sådana. Innehåller till skillnad från den gula salsan ingen senap men har en liknande styrka. Påminner i konsistensen något om ketchup, men där upphör liknelsen även om den med fördel kan ersätta ketchup till exempel på en hamburgare för den som gillar betydligt mera sting.

D'Elidas Gröna Panamanska Chilisås passar speciellt bra till kyckling, fiskrätter och vegetariska rätter. Den bygger också på Habanero Pepper, men mest gröna sådana. Innehåller till skillnad från den gula salsan ingen senap, men har en liknande styrka. Kan också användas i till exempel Guacamole (recept).
 


D'Elidas Röd Chilisås säljs online av: Kryddlandet.se (länk)

D'Elidas Grön Chilisås säljs online av: Kryddlandet.se (länk)
 

Både D'Elidas Röd och Grön Chilisås
säljs i butik av:
-
Daglivs - Klippet (T-Fridhemsplan)
S:t Eriksgatan 34-38, Stockholm
- KistaGrossen ,
Torsnäsgatan 4-6, Kista

Kolla också gärna in våra övriga
produkter på
denna sida.


D'Elidas Sweet & Sour Sauce

D'Elidas Sweet & Sour Sauce kan initialt förväxlas med en klassisk Kinesisk sötsur sås, men efter några sekunder känner man att den har en annan unik arom kombinerat med en lagom och behaglig hetta.

Denna sötsura sås är nämligen den enda i sitt slag i världen som innehåller habanero pepper, vilket gör att den får en annorlunda smak jämfört med vanliga sötsura såser.

D'Elidas Sweet & Sour har en naturlig plats i Panama med tanke på den stora gruppen Kinesiska ättlingar av olika generationer som lever i landet. Kineserna driver nästan alla små matbutiker i Panama och ordet "Chino" (Kines) har där också delvis blivit synonymt med uttrycket för närbutik. Det finns inte bara ett, utan två Chinatowns i Panama City, även om den ursprungliga mer autentiska av dessa numera är tämligen sliten.

D'Elidas Sweet & Sour är mildare än våra övriga chilisåser men har ändå tillräckligt med hetta för de flestas smaklökar. Den här såsen ger ett smakfullt och annorlunda latinskt inslag i många asiatiska och kinesiska maträtter.


Chinatown, Panama City

D'Elidas Sötsur sås
Säljs av:

- Daglivs , S:t Eriksgatan 34-38, Stockholm
 

D'Elidas marknadsförs i Skandinavien av Panimpo. För mer information kontakta:  info@delidas.se